“Make it yours, be a pro”

Met Prezi Training willen wij onze kennis graag delen met jouw! Door onze training Basic te volgen weet je zeker dat je alle basis kennis in huis hebt. Voor relatief eenvoudige presentaties kun je nu zelf goed uit de voeten. We geven je tevens tips om jezelf goed te presenteren, dit is tenslotte 50% van je presentatie.

Het volgende niveau waar we je graag voor uitnodigen is de Training Pro. Tijdes deze training gaan we een stapje verder. Zo weet je aan het einde om 3D achtergronden toe te passen, de CSS-editor te gebruiken en geluid/voiceover te gebruiken. Erg nuttig om jezelf te kunnen ondersteunen met stijlvolle Prezi’s

Prezi training

Training Basic

Het leggen van de basis is wat we doen tijdens de Prezi training Basic. We leren je wat Prezi exact is en hoe je Prezi het beste in kunt zetten. Samen doorlopen we alle knoppen die we in de Online Editor tegen komen en starten we vervolgens met het maken van je eigen Prezi presentatie! De aanwezige grafische ontwerper kan je ter plekke helpen met grafische vragen. Nadat we een begin hebben gemaakt aan de Prezi gaan we dieper in op technische aspecten van Prezi.

Let op; – Voor deze training is geen voorkennis nodig!

– Wij verzorgen een uitgebreide lunch.

Meenemen; laptop mét muis

Duur: 4 uur (10:00- 15:00 uur)

Deelnemers: maximaal 12 deelnemers

Training Pro

Aangezien Prezi zich blijft ontwikkelen brengen wij je tijdens deze training op de hoogte van de laatste nieuwe features. Verder gaan we in om technische zaken zoals 3D achtergronden, de CSS-editor en het goed animeren van geluid/voice-over. Onze grafisch ontwerper kan je ter plekke ondersteunen met grafische elementen. Tijdens de Prezi training krijg je uitgebreide de tijd om zelf aan de slag te gaan met je Prezi. Onze hulp staat uiteraard paraat!

Let op; – Voorkennis van Indesign en Photoshop is een must.

– Wij verzorgen een uitgebreide lunch.

Meenemen; laptop mét muis

Duur: 7 uur (10:00- 16:30 uur)

Deelnemers: maximaal 8 deelnemers

 

Prezi training in-company?