Prezi laten maken

Wij ontwerpen, bouwen en realiseren dynamische presentaties.
Prezi laten maken

PREZI DESIGN

Van top tot teen maken wij een nieuwe presentaties voor je in Prezi. De totstandkoming van de Prezi bestaat uit een 6-tal eenvoudige stappen die gecoördineerd worden door ons. Onze grafische specialisten helpen de Prezi tot een geheel te maken aansluitend op de al bestaande huisstijl.

Prezi laten maken?

PPT TO PREZI

Vaak heb je al een oude PowerPoint presentatie die je keer op keer gebruikt bij nieuwe klanten. Hoe fijn is het om weer eens met wat nieuws voor de dag te komen? Met PowerPoint to Prezi geven wij je presentatie weer een nieuw fris gezicht waardoor je weer zelfverzekerd je gesprek in gaat.

Prezi laten maken? Lees meer
Prezi laten maken
Prezi laten maken

PREZI TRAINING

Naast het ontwikkelen van nieuwe Prezi’s geven wij ook training om alle kneepjes van Prezi te begrijpen en toe te passen. Onze trainingen zijn voor zowel beginners als gevorderden en uiteraard ingedeeld naar niveau. Naast individuele deelname organiseren wij ook “In Company” trainingen voor bedrijven.

Meer over Prezi Training

“Prezitation heeft ervoor gezorgd dat de kern van Fruitfunk’s product concept op een interactieve en professionele manier overkomt bij onze klanten , zonder daarbij de functionaliteit uit het oog te verliezen.”

“Prezitation is een partij die altijd met ons meedenkt! Creativiteit, betrouwbaarheid en persoonlijke betrokkenheid kenmerken deze organisatie. Keer op keer worden we verrast met het, door Prezitation, op maat gemaakte eindresultaat!“

“Met de Prezi die Prezitation voor ons heeft ontwikkeld, hebben we een professionele en interactieve presentatietool in handen. Deze zetten we tijdens klantbezoeken en beurzen veelvuldig en met positief resultaat in.”

– ESTHER PRIKKEN, GOPACK B.V.

“Met de Expat HELP Prezi kunnen wij onze dynamisch en uitgebreid werkgebied goed neerzetten. De prezi informeert en ondersteunt maar hij overtuigt vooral, geheel in onze huisstijl. De 'journey' van relocation, met alle facetten die daarbij horen wordt grafisch geschetst, hetgeen powerpoint nooit voor ons had kunnen doen“

“Het geven van seksuele voorlichting moet via een professioneel kanaal gegeven worden. Prezitation heeft ons geholpen door een professionele, speelse en interactieve Prezi te maken binnen een korte tijd!”

– LARISSA TERMORSHUIZEN, LET’S TALK

“Geen mediabureau kan zonder mooi beeldmateriaal en goed portfolio. Voor Denktanker Media hebben wij een Prezi ontwikkeld die de kracht en kennis laat zien. Naast het mooie portfolio ook een stukje werkwijze en aanpak.”

Do You Love Us Yet?

Je hebt een presentatie, maar…
Het komt niet over op je klanten, het spreekt ze niet aan, er zit geen verhaal achter en ga zo maar door. Wij denken met je mee, we hebben het tenslotte in de vingers!
Prezi laten maken ?

 

info@prezitation.nl

TEL: 076 513 98 74

Prezitation Facebook
Prezitation LinkedIn
Prezitation Instragram
Prezi account