“Create your own world”

We gaan met elkaar om tafel en bespreken de tal van mogelijkheden, want die zijn er in Prezi. Van begin tot eind gaan wij een presentatie ontwerpen die helemaal aansluit bij het verhaal wat je wilt vertellen. En niet geheel onbelangrijk, een presentatie die past binnen de huisstijl van je bedrijf. Jij geeft ons alle alle input die we nodig hebben om samen tot een verbluffend eindresultaat te komen. Wij gaan tenslotte jouw verhaal vertalen van inhoud naar vorm met Prezi Design. En we gaan er voor zorgen dat jouw presentatie de show gaat stelen! Want zeg nou zelf, een goed verhaal verdiend toch ook een goede presentatie?

big-idea-2000px

Hoe gaan wij te werk?

Prezi Design

We beginnen zoals gezegd met een goed gesprek en een goede bak koffie, hierin word alles zo goed als duidelijk. Dan gaan wij intern een goede brainstormsessie houden met het team, tijden deze brainstorm gaan we de doelstelling vaststellen en de boodschap eens goed aanscherpen. Hierin word al snel duidelijk hoe de verloop van de presentatie zal gaan zijn.

 

Na de brainstorm weten we welke onderwerpen/punten belangrijk zijn in de presentatie. Daarna gaan we structuur aanbrengen, visualisaties vaststellen en de boodschap zodanig uitschrijven dat deze logisch, inspirerend en creatief overgebracht kan worden. Kort door de bocht, wij maken een concept.

 

Na goedkeuring van het concept, kruipen wij weer achter ons beeldscherm. We gaan de presentatie helemaal ontwerpen. We gaan grenzen verleggen en ook daadwerkelijk dat verbluffende eindresultaat wegzetten.

Have a project in mind?