Leer ons kennen

OUR STORY

Wij zijn een creatief bureau, dat gespecialiseerd is in het maken van Prezi presentaties. Wij maken niet zomaar bedrijfspresentaties, maar presentaties waarmee je voor de dag kan én wil komen, die anders zijn dan anders en waar jij je als verteller fijn en zeker bij voelt. We observeren, activeren en reageren. We staan of zitten nooit stil, maar dan ook geen moment. We doen er alles aan om scherp te zijn, en om scherp te blijven. Kritisch? Op alles en iedereen, maar zeker op onszelf. We denken, durven en doen. En wat we doen, willen we ook goed doen! Iedere opdracht van klein tot groot wordt door ons met veel enthousiasme aangepakt, wij zijn niet zo van het onderscheid maken tussen groot en klein.

BEDRIJFSPRESENTATIE MAKEN

Hoe wij werken? Altijd in teamverband, nooit alleen. Samen sta je natuurlijk altijd sterker. We bedenken samen concepten en maken samen content, dat is waar onze expertises elkaar raken. Meedenken met onze klanten, dat zit in onze genen. Want hoe makkelijk is het tenslotte om als schaapjes achter de laatste trends aan te lopen en mee te gaan in de veilige grote massa? Wij creëren heel graag onze eigen trends.

Het driekoppige team

Jordi de Weert

Sales & Marketing

Davey Vorstenbosch

Creative

Jordy Nugteren

Graphic / Developer

Prezi is dé vervanger van je oude PowerPoint! Voor organisaties ontwikkeld Prezitation Prezi presentaties waar je publiek wakker bij blijft, vandaar ons motto “Impress Your Audience”. Onze kennis en kunde maakt van jouw saaie, onopvallende presentatie een verlengstuk waar je je bedrijf mee op de kaart zet.


De combinatie van prachtig design, technische hoogstandjes en storytelling creëert waarde voor je bedrijf! Zeg nou zelf, een gelikte presentatie maakt jouw als presentator een stuk zekerder van je verhaal.

Wil je écht weten wat we doen?

Prezi maken
Prezi maken

ONZE AUDIOVISUELE SAMENWERKINGSPARTNER

Beelden zeggen misschien meer dan 1000 woorden, maar zonder geluid is het beeld niet veel waard. Presentation Partner is een Audiovisueel specialist en weet als geen ander hoe belangrijk de combinatie van beeld en geluid is.

BEZOEK WEBSITE